Spoznajte prednosti uspešnega slovenskega projekta Sloprofi

Sloprofi postaja čedalje uspešnejši slovenski portal, ki združuje ponudnike in povpraševalce najrazličnejših storitev. Vse storitve portala so brezplačne in so zaradi tega dostopne najširši množici uporabnikov. Ne mučite se z iskanjem strokovnjakov po spletu, ampak obiščite Sloprofi!
Spoznajte prednosti uspešnega slovenskega projekta Sloprofi

Spoznajte prednosti uspešnega slovenskega projekta Sloprofi. (Vir slike: hubspot.com)

Kako Sloprofi.si deluje?

Na Sloprofi se lahko prijavite kot povpraševalec po določeni storitvi, recimo potrebujete izdelavo logotipa, spletne strani, potrebujete mojstra za polaganje parketa ali slikopleskarja ali pa se prijavite kot ponudnik določene storitve: mogoče ste prav vi tisti »freelancer«, ki lahko povpraševalcu ponudi izdelavo logotipa, spletne strani, polagate parket ali pa ste izkušen slikopleskar. Seveda se lahko prijavite tako kot povpraševalec in ponudnik hkrati in prijava na Sloprofi je možna tako za fizične kot pravne osebe!

Kako izbrati pravega strokovnjaka?

Najprej se morate registrirati in objaviti projekt. Svetujemo vam, da projekt čim bolj podrobno opišete, da si bodo strokovnjaki lažje predstavljali v kaj se spuščajo. Ko boste uspešno objavili projekt, boste počakali na odgovor – ponudbo – strokovnjaka. Med vsemi izbranimi strokovnjaki se boste seveda odločili za tistega, ki vam bo dal najboljšo ponudbo. Tako ponudnik kot povpraševalec imata vedno možnost odstopiti od projekta.

Kako se prijaviti na projekt?

Če ste na Sloprofi prijavljeni kot strokovnjak, se lahko v kateremkoli trenutku prijavite na projekt, za katerega se vam zdi, da vam ustreza. Svetujemo vam, da se še posebej dobro potrudite in opišete razloge, zakaj ste ravno vi prava izbira za projekt na katerega se prijavljate. V kolikor vas bo povpraševalec izbral, boste obveščeni po e-pošti. Temu sledijo pogajanja med povpraševalcem in ponudnikom. Ne pozabite, da lahko od projekta kadarkoli odstopite.

Sloprofi deluje kot brezplačen posrednik med »freelancerji« in povpraševalci posameznih storitev: kot povpraševalec lahko hitro in uspešno izvedete določen projekt, kot strokovnjak pa lahko zaslužite nekaj dodatnega denarja.

Kaj še čakate? Ste že prijavili vaš projekt ali pa se vpisali kot strokovnjak?

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje