Spoznajte prednosti uspešnega slovenskega projekta Sloprofi

Sloprofi postaja čedalje uspešnejši slovenski portal, ki združuje ponudnike in povpraševalce najrazličnejših storitev. Vse storitve portala so brezplačne in so zaradi tega dostopne najširši množici uporabnikov. Ne mučite se z iskanjem strokovnjakov po spletu, ampak obiščite Sloprofi!
Spoznajte prednosti uspešnega slovenskega projekta Sloprofi

Spoznajte prednosti uspešnega slovenskega projekta Sloprofi. (Vir slike: hubspot.com)

Kako Sloprofi.si deluje?

Na Sloprofi se lahko prijavite kot povpraševalec po določeni storitvi, recimo potrebujete izdelavo logotipa, spletne strani, potrebujete mojstra za polaganje parketa ali slikopleskarja ali pa se prijavite kot ponudnik določene storitve: mogoče ste prav vi tisti »freelancer«, ki lahko povpraševalcu ponudi izdelavo logotipa, spletne strani, polagate parket ali pa ste izkušen slikopleskar. Seveda se lahko prijavite tako kot povpraševalec in ponudnik hkrati in prijava na Sloprofi je možna tako za fizične kot pravne osebe!

Kako izbrati pravega strokovnjaka?

Najprej se morate registrirati in objaviti projekt. Svetujemo vam, da projekt čim bolj podrobno opišete, da si bodo strokovnjaki lažje predstavljali v kaj se spuščajo. Ko boste uspešno objavili projekt, boste počakali na odgovor – ponudbo – strokovnjaka. Med vsemi izbranimi strokovnjaki se boste seveda odločili za tistega, ki vam bo dal najboljšo ponudbo. Tako ponudnik kot povpraševalec imata vedno možnost odstopiti od projekta.

Kako se prijaviti na projekt?

Če ste na Sloprofi prijavljeni kot strokovnjak, se lahko v kateremkoli trenutku prijavite na projekt, za katerega se vam zdi, da vam ustreza. Svetujemo vam, da se še posebej dobro potrudite in opišete razloge, zakaj ste ravno vi prava izbira za projekt na katerega se prijavljate. V kolikor vas bo povpraševalec izbral, boste obveščeni po e-pošti. Temu sledijo pogajanja med povpraševalcem in ponudnikom. Ne pozabite, da lahko od projekta kadarkoli odstopite.

Sloprofi deluje kot brezplačen posrednik med »freelancerji« in povpraševalci posameznih storitev: kot povpraševalec lahko hitro in uspešno izvedete določen projekt, kot strokovnjak pa lahko zaslužite nekaj dodatnega denarja.

Kaj še čakate? Ste že prijavili vaš projekt ali pa se vpisali kot strokovnjak?

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje