Spoznajte prednosti uspešnega slovenskega projekta Sloprofi

Sloprofi postaja čedalje uspešnejši slovenski portal, ki združuje ponudnike in povpraševalce najrazličnejših storitev. Vse storitve portala so brezplačne in so zaradi tega dostopne najširši množici uporabnikov. Ne mučite se z iskanjem strokovnjakov po spletu, ampak obiščite Sloprofi!
Spoznajte prednosti uspešnega slovenskega projekta Sloprofi

Spoznajte prednosti uspešnega slovenskega projekta Sloprofi. (Vir slike: hubspot.com)

Kako Sloprofi.si deluje?

Na Sloprofi se lahko prijavite kot povpraševalec po določeni storitvi, recimo potrebujete izdelavo logotipa, spletne strani, potrebujete mojstra za polaganje parketa ali slikopleskarja ali pa se prijavite kot ponudnik določene storitve: mogoče ste prav vi tisti »freelancer«, ki lahko povpraševalcu ponudi izdelavo logotipa, spletne strani, polagate parket ali pa ste izkušen slikopleskar. Seveda se lahko prijavite tako kot povpraševalec in ponudnik hkrati in prijava na Sloprofi je možna tako za fizične kot pravne osebe!

Kako izbrati pravega strokovnjaka?

Najprej se morate registrirati in objaviti projekt. Svetujemo vam, da projekt čim bolj podrobno opišete, da si bodo strokovnjaki lažje predstavljali v kaj se spuščajo. Ko boste uspešno objavili projekt, boste počakali na odgovor – ponudbo – strokovnjaka. Med vsemi izbranimi strokovnjaki se boste seveda odločili za tistega, ki vam bo dal najboljšo ponudbo. Tako ponudnik kot povpraševalec imata vedno možnost odstopiti od projekta.

Kako se prijaviti na projekt?

Če ste na Sloprofi prijavljeni kot strokovnjak, se lahko v kateremkoli trenutku prijavite na projekt, za katerega se vam zdi, da vam ustreza. Svetujemo vam, da se še posebej dobro potrudite in opišete razloge, zakaj ste ravno vi prava izbira za projekt na katerega se prijavljate. V kolikor vas bo povpraševalec izbral, boste obveščeni po e-pošti. Temu sledijo pogajanja med povpraševalcem in ponudnikom. Ne pozabite, da lahko od projekta kadarkoli odstopite.

Sloprofi deluje kot brezplačen posrednik med »freelancerji« in povpraševalci posameznih storitev: kot povpraševalec lahko hitro in uspešno izvedete določen projekt, kot strokovnjak pa lahko zaslužite nekaj dodatnega denarja.

Kaj še čakate? Ste že prijavili vaš projekt ali pa se vpisali kot strokovnjak?

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje