Spremembe javnega povabila Usposabljanje na delovnem mestu

Zavod za zaposlovanje je objavil spremembo javnega povabila delodajalcem za izvedbo projektov usposabljanja v okviru programa »Usposabljanje na delovnem mestu 2012/2013«. Sprememba se nanaša na podaljšanje veljavnosti javnega povabila ter na povečanje razpoložljivih sredstev.
Spremembe javnega povabila Usposabljanje na delovnem mestu

Usposabljanje na delovnem mestu. (Vir slike: sxc.hu)

Zavod za zaposlovanje objavlja spremembo javnega povabila delodajalcem za izvedbo projektov usposabljanja v okviru programa »Usposabljanje na delovnem mestu 2012/2013« ter javnega povabila delodajalcem za izvedbo projektov usposabljanja v okviru programa »Usposabljanje na delovnem mestu 2012/2013« na problemskih območjih z visoko brezposelnostjo.

Področja z visoko brezposelnostjo so Pokolpje (občine Kočevje, Loški potok, Osilnica, Kostel, Črnomelj, Semič in Metlika), Maribor s širšo okolico (občine Kungota, Hoče – Slivnica, Mestna občina Maribor, Pesnica, Podvelka, Radlje ob Dravi, Ribnica na Pohorju, Ruše, Selnica ob Dravi), območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje, ter Pomurska regija. Na teh področjih je primarni namen programa »Usposabljanje na delovnem mestu 2012/2013« oživljanje proizvodne dejavnosti po stečaju ali likvidaciji.

Sprememba se nanaša na podaljšanje veljavnosti javnega povabila in obdobij izvajanja projektov usposabljanja ter na povečanje razpoložljivih sredstev. Javno povabilo je sedaj odprto do najdlje 1. 7. 2014, projekti usposabljanja pa se pri izbranih delodajalcih lahko izvajajo najdlje do 30. 9. 2014. Za izvajanje projektov usposabljanja je v letu 2014 na voljo 9,7 milijonov EUR.

Vir: ZRSZ
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje