Startup scena v Novem mestu iz dneva v dan bolj napreduje …

Startup scena tudi na dolenjskem koncu iz dneva v dan bolj napreduje. StartUP Novo mesto je kot iniciator projekta aktiviral kreativni skupnosti designON in Start Media, esenicalnega pomena za mlade kreativce pa je vsekakor tudi OpenOffice.
Startup scena v Novem mestu iz dneva v dan bolj napreduje …

Startup scena v Novem mestu iz dneva v dan bolj napreduje … (Vir slike: StartUP Novo mesto)

Miha Fabjan, odgovoren za skupnost StartUP Novo mesto, je pri tem jasen: »Startup scena na našem koncu definitivno napreduje. Še posebej od pričetka našega delovanja je možno opaziti precej sprememb. Potrebno pa se je zavedati, da kakšnih konkretnih preskokov ne moremo pričakovati v kratkotrajnem obdobju. Vizija, ki jo ima StartUP Novo mesto, je dolgoročna. Sodelovanje z gospodarstvom (večjimi podjetji) ter sodelovanje s šolstvom in univerzami, so ključen del pri postavljanju kvalitetne startup scene v regiji, kar pa se seveda ne zgodi čez noč.«

Open Office na gozdni jasi pridaja svež pridih podjetniško-kreativnega delovanja

Tudi Open Office oz. pisarna na podvojeni gozdni jasi ob stavbi Podjetniškega inkubatorja Podbreznik, pri tem igra pomembno vlogo, saj omogoča druženje in sodelovanje različnih kreativnih skupin. StartUP Novo mesto kot iniciator projekta je aktiviral skupnost designON, ki je pripravila zasnovo prostora in načrte, ter skupnost Start Media, ki je dokumentirala celoten potek izvedbe pisarne (Making of). Open Office pa se je že preizkusila in dokazala domet sodelovanja vseh treh skupnosti.

                                           Vir fotografije: StartUP scena 

Projektu so se pridružili tudi drugi posamezniki in organizacije, ki so s preko 1500 prostovoljnimi urami pomagali pri zasnovi in izvedbi, s finančnimi in materialnimi sredstvi ter storitvami pa ga je podprl upravljavec Podjetniškega inkubatorja Podbreznik, Razvojni center Novo mesto d.o.o., skupaj z drugimi inkubiranimi podjetji in nekaterimi podjetij iz regije.

Natalija Zanoški iz StartUp-a Novo mesto pri tem poudaja: »Projekt so organizatorji Odprtih hiš Slovenije (OHS) prepoznali kot kakovostno in inovativno prostorsko ureditev in jo uvrstili v svoj program. Za mlade oblikovalce in izvajalce to pomeni potrditev, da lahko tudi na nekonvencionalne načine dosegajo kakovostne (prostorske) rešitve, za podjetja in ostale sodelujoče pa potrditev pravilnosti odločitve podpore mladim iniciatorjem.«

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje