Študentje: poslovni svet lahko okusite že med študijem

Na Fakulteti za elektrotehniko so letos ponovno zagnali program Demola, ki temelji na ideji, da bi študentje pod mentorstvom fakultetnih asistentov in profesorjev razvili rešitve in produkte za podjetja, ta pa bi lahko po zaključku projektov licence tudi odkupila.
Študentje: poslovni svet lahko okusite že med študijem

Študentje: poslovni svet lahko okusite že med študijem (Vir slike: slovenia.demola.net)

Program Demola študentom omogoča kreativno okolje, v katerem se lahko spopadajo s problemi industrije in okolja. Svoje ideje in znanje lahko preizkusijo pri izdelavi rešitve, hkrati pa aktivno nadgradijo svoje znanje in izkušnje.

Sodelovanje s podjetjem študente počasi uvaja v poslovno okolje, v katerem se bodo morda tudi zaposlili. Najpomembnejše pa je, da so študentje lastniki produkta oziroma rešitve, katero lahko ob koncu projekta prodajo partnerju ali pa jo še naprej razvijajo in se preizkusijo v podjetniških vodah. 

Kako se prijaviti?

Na program se lahko študentje prijavijo do 30. oktobra, in sicer tako, da si na spletni strani slovenia.demola.net ogledajo opis projektov in želje partnerskih podjetij, nato pa si izberejo tistega, za katerega menijo, da mu lahko veliko doprinesejo, in izpolnijo prijavne podatke. 

Po zaključku prijav bodo v ekipi Demola Slovenia sestavili projektne ekipe, ki se bodo lahko najbolje spopadle z izzivom. Vse ekipe se bodo nato skupaj s partnerji spoznale na Kick-Off sestanku, ki bo potekal 3. novembra 2014. S tem se bo začelo tudi delo, ki bo potekalo do sredine februarja, ko bodo vse ekipe predstavile rešitve in produkte projektnim partnerjem. 

Vir: slovenia.demola.net

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje