Študentje: poslovni svet lahko okusite že med študijem

Na Fakulteti za elektrotehniko so letos ponovno zagnali program Demola, ki temelji na ideji, da bi študentje pod mentorstvom fakultetnih asistentov in profesorjev razvili rešitve in produkte za podjetja, ta pa bi lahko po zaključku projektov licence tudi odkupila.
Študentje: poslovni svet lahko okusite že med študijem

Študentje: poslovni svet lahko okusite že med študijem (Vir slike: slovenia.demola.net)

Program Demola študentom omogoča kreativno okolje, v katerem se lahko spopadajo s problemi industrije in okolja. Svoje ideje in znanje lahko preizkusijo pri izdelavi rešitve, hkrati pa aktivno nadgradijo svoje znanje in izkušnje.

Sodelovanje s podjetjem študente počasi uvaja v poslovno okolje, v katerem se bodo morda tudi zaposlili. Najpomembnejše pa je, da so študentje lastniki produkta oziroma rešitve, katero lahko ob koncu projekta prodajo partnerju ali pa jo še naprej razvijajo in se preizkusijo v podjetniških vodah. 

Kako se prijaviti?

Na program se lahko študentje prijavijo do 30. oktobra, in sicer tako, da si na spletni strani slovenia.demola.net ogledajo opis projektov in želje partnerskih podjetij, nato pa si izberejo tistega, za katerega menijo, da mu lahko veliko doprinesejo, in izpolnijo prijavne podatke. 

Po zaključku prijav bodo v ekipi Demola Slovenia sestavili projektne ekipe, ki se bodo lahko najbolje spopadle z izzivom. Vse ekipe se bodo nato skupaj s partnerji spoznale na Kick-Off sestanku, ki bo potekal 3. novembra 2014. S tem se bo začelo tudi delo, ki bo potekalo do sredine februarja, ko bodo vse ekipe predstavile rešitve in produkte projektnim partnerjem. 

Vir: slovenia.demola.net

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje