Študentje: poslovni svet lahko okusite že med študijem

Na Fakulteti za elektrotehniko so letos ponovno zagnali program Demola, ki temelji na ideji, da bi študentje pod mentorstvom fakultetnih asistentov in profesorjev razvili rešitve in produkte za podjetja, ta pa bi lahko po zaključku projektov licence tudi odkupila.
Študentje: poslovni svet lahko okusite že med študijem

Študentje: poslovni svet lahko okusite že med študijem (Vir slike: slovenia.demola.net)

Program Demola študentom omogoča kreativno okolje, v katerem se lahko spopadajo s problemi industrije in okolja. Svoje ideje in znanje lahko preizkusijo pri izdelavi rešitve, hkrati pa aktivno nadgradijo svoje znanje in izkušnje.

Sodelovanje s podjetjem študente počasi uvaja v poslovno okolje, v katerem se bodo morda tudi zaposlili. Najpomembnejše pa je, da so študentje lastniki produkta oziroma rešitve, katero lahko ob koncu projekta prodajo partnerju ali pa jo še naprej razvijajo in se preizkusijo v podjetniških vodah. 

Kako se prijaviti?

Na program se lahko študentje prijavijo do 30. oktobra, in sicer tako, da si na spletni strani slovenia.demola.net ogledajo opis projektov in želje partnerskih podjetij, nato pa si izberejo tistega, za katerega menijo, da mu lahko veliko doprinesejo, in izpolnijo prijavne podatke. 

Po zaključku prijav bodo v ekipi Demola Slovenia sestavili projektne ekipe, ki se bodo lahko najbolje spopadle z izzivom. Vse ekipe se bodo nato skupaj s partnerji spoznale na Kick-Off sestanku, ki bo potekal 3. novembra 2014. S tem se bo začelo tudi delo, ki bo potekalo do sredine februarja, ko bodo vse ekipe predstavile rešitve in produkte projektnim partnerjem. 

Vir: slovenia.demola.net

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje