Študentski Startup vikend ponovno vabi v svoje vrste

Startup vikend, ki je lani k sodelovanju privabil več kot 400 študentov iz celotne Slovenije, ponovno išče mlade talente, ki bodo v petih mestih po globalnih trendih v interdisciplinarnih timih razvijali inovativne poslovne ideje.
Študentski Startup vikend ponovno vabi v svoje vrste

Študentski Startup vikend ponovno vabi v svoje vrste

Startup vikend, ki je v lanskem letu privabil več kot 400 slovenskih študentov, letos ponovno vabi k razvijanju kariernih priložnosti in realizaciji podjetniških idej. Od 4. do 6. aprila 2014 bo sočasno potekal študentski Startup vikend po Sloveniji, in sicer na naslednjih lokacijah: v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Kopru in Novem mestu. 

Startup vikendi so intenzivni, interdisciplinarni, osredotočeni na konkretizacijo in tudi zabavni vikendi, na katerih študentje razvijajo svoje poslovne idejo po najsodobnejših metodologijah, kot so »d.school«, »lean startup« in »business model generation«. Gre za metodologije, ki jih učijo najboljše poslovne šole, kot je Stanford, Harvard, MIT in druge. 

Cilj tovrstnega usposabljanja je spodbuditi nastajanje inovativnih podjetniških idej, predvsem pa študentom predstaviti orodja, ki so v današnjem času ključna za podjetniško oziroma inovativno udejstvovanje, hkrati pa je tovrsten pristop pomemben za razvoj mehkih veščin, ki so danes nujne za njihov karierni razvoj. 

Na tokratnem podjetniškem vikendu bo poseben poudarek na socialnih podjemih. Mentorji z izkušnjami s področja socialnega podjetništva bodo pomagali pri razvoju idej, ki rešujejo družbene izzive, kot so solidarnost, sodelovanje ljudi in prostovoljno delo. 

Vir: Startup

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje