Treebird wood designs shop – inovativni izdelki za dom

Dekorativni kosi za dom vas pričakujejo v Treebird wood designs trgovinici, ki na izbiro ponuja široko plejado raznovrstnih zanimivih izdelkov: od lesenih igrač in modernih stenskih polic, do lesenih uhanov, namiznih podstavkov in drugih inovativnih kosov iz visokokakovostnega slovenskega lesa.
Treebird wood designs shop – inovativni izdelki za dom

Treebird wood designs shop – inovativni izdelki za dom (Vir slike: Treebird wood designs shop)

Treebird wood designs shop je blagovna znamka Arhitekturnega studia DMG d.o.o. iz Domžal, ki sta ga ustanovila zakonca Domen in Mateja Gerkšič. Za njima je že celih enajst let delovanja na tem področju, saj sta sprojektirala že precejšnje število lesenih objektov in s tem spodbujala rabo lesa v Sloveniji. Lepo oblikovani izdelki z vsemi prvinskimi lastnostmi in občutki, ki jih vzbuja les, so večni in so lahko tisti manjkajoči del, s katerim sodobni interierji postanejo prijetnejši in obarvani z domačnostjo. Izdelki so primerni za vsak dom in domačo uporabo kot darilo za svoje bližnje, prijatelje, sodelavce, svojce, turiste ali pa tudi kot poslovno darilo.  

»Zavedamo se, da so vsi začetki počasni in težki«

»Naše ideje so zorele več let, spletna trgovina z izdelki pa je postavljena šele nekaj mesecev. Najpomembnejši je marketing, brez katerega v teh časih ne gre. Internet ni tako globalen kot bi človek sprva mislil, saj je zelo pomembna lokacija, na kateri se nahajaš. Vsekakor bi nam bilo lažje vstopiti v več kot sto milijonski trg, če se ne bi nahajali v Sloveniji. Zavedamo se, da so vsi začetki počasni, težki in začetni vložki majhni,« pojasnjuje Gerkšič.

                                         Fotografija: Treebird wood designs shop

Notranja oprema prostorov, ki jo les navdaja s pridihom domačnosti

V studiu kreativna zakonca načrtujeta tudi notranjo opremo prostorov, ki je eden izmed glavnih dejavnikov dobrega počutja. »Pomembna je dobra ideja, premišljena izbira stila, postavitev pohištva in preplet skrbno izbranih materialov, barv in svetlobe. ‘Piko na i’ pa naredijo mali dekorativni predmeti, še posebej iz lesa. Les je lep, naraven, prijeten na otip, poleg tega daje občutek domačnosti. Drevo je simbol življenja in Slovenija je gozdnata pokrajina – pri nas je na voljo ogromno lesenih malih uporabnih predmetov, ki pa po obliki ne sodijo v moderni interier, zato sva sama začela ustvarjati male predmete v sodobni preobleki in ob uporabi današnje tehnologije. Na ta način podpirava naravne vire, domače ljudi in naravo. Izdelki so izključno slovenskega porekla, so lahki, uporabni, lepi, cenovno dostopni in lahko obogatijo vsak dom,« vizijo podjetja razloži Domen.

                                        Fotografija: Treebird wood designs shop

V arhitekturi se je kriza začela že pred leti …

»V arhitekturi se je kriza začela že pred leti, zato se je veliko najinih kolegov že odselilo v tujino, veliko pa se jih še namerava. Kdor bo ostal, je obsojen na životarjenje, kruta resnica. Obdobje megle se še ne bo kmalu razblinilo, zato sva se odločila, da sama poskusiva vzporedno še z oblikovanjem in prodajo lesenih izdelkov, ki bi hkrati promovirali Slovenijo. Slovenski les in slovenski dizajn po dostopni ceni,« osredotočeno pojasnjuje Gerkšič.

Želja spodbujati ustvarjalnost in razvoj slovenskega oblikovanja

Njune vizije so tako fokusirane na razširitev promocije lesenih izdelkov na svetovnem spletu in tudi na drugih pomembnejših festivalih, sejmih in prireditvah svetovnega ranga. »Tudi ostalim slovenskim oblikovalcem, ki imajo podobne lesene izdelke, ponujava možnost, da se nama pridružijo v naši spletni trgovini, z željo spodbujati ustvarjalnost in razvoj slovenskega oblikovanja,« še pove mladi arhitekt.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje