Treebird wood designs shop – inovativni izdelki za dom

Dekorativni kosi za dom vas pričakujejo v Treebird wood designs trgovinici, ki na izbiro ponuja široko plejado raznovrstnih zanimivih izdelkov: od lesenih igrač in modernih stenskih polic, do lesenih uhanov, namiznih podstavkov in drugih inovativnih kosov iz visokokakovostnega slovenskega lesa.
Treebird wood designs shop – inovativni izdelki za dom

Treebird wood designs shop – inovativni izdelki za dom (Vir slike: Treebird wood designs shop)

Treebird wood designs shop je blagovna znamka Arhitekturnega studia DMG d.o.o. iz Domžal, ki sta ga ustanovila zakonca Domen in Mateja Gerkšič. Za njima je že celih enajst let delovanja na tem področju, saj sta sprojektirala že precejšnje število lesenih objektov in s tem spodbujala rabo lesa v Sloveniji. Lepo oblikovani izdelki z vsemi prvinskimi lastnostmi in občutki, ki jih vzbuja les, so večni in so lahko tisti manjkajoči del, s katerim sodobni interierji postanejo prijetnejši in obarvani z domačnostjo. Izdelki so primerni za vsak dom in domačo uporabo kot darilo za svoje bližnje, prijatelje, sodelavce, svojce, turiste ali pa tudi kot poslovno darilo.  

»Zavedamo se, da so vsi začetki počasni in težki«

»Naše ideje so zorele več let, spletna trgovina z izdelki pa je postavljena šele nekaj mesecev. Najpomembnejši je marketing, brez katerega v teh časih ne gre. Internet ni tako globalen kot bi človek sprva mislil, saj je zelo pomembna lokacija, na kateri se nahajaš. Vsekakor bi nam bilo lažje vstopiti v več kot sto milijonski trg, če se ne bi nahajali v Sloveniji. Zavedamo se, da so vsi začetki počasni, težki in začetni vložki majhni,« pojasnjuje Gerkšič.

                                         Fotografija: Treebird wood designs shop

Notranja oprema prostorov, ki jo les navdaja s pridihom domačnosti

V studiu kreativna zakonca načrtujeta tudi notranjo opremo prostorov, ki je eden izmed glavnih dejavnikov dobrega počutja. »Pomembna je dobra ideja, premišljena izbira stila, postavitev pohištva in preplet skrbno izbranih materialov, barv in svetlobe. ‘Piko na i’ pa naredijo mali dekorativni predmeti, še posebej iz lesa. Les je lep, naraven, prijeten na otip, poleg tega daje občutek domačnosti. Drevo je simbol življenja in Slovenija je gozdnata pokrajina – pri nas je na voljo ogromno lesenih malih uporabnih predmetov, ki pa po obliki ne sodijo v moderni interier, zato sva sama začela ustvarjati male predmete v sodobni preobleki in ob uporabi današnje tehnologije. Na ta način podpirava naravne vire, domače ljudi in naravo. Izdelki so izključno slovenskega porekla, so lahki, uporabni, lepi, cenovno dostopni in lahko obogatijo vsak dom,« vizijo podjetja razloži Domen.

                                        Fotografija: Treebird wood designs shop

V arhitekturi se je kriza začela že pred leti …

»V arhitekturi se je kriza začela že pred leti, zato se je veliko najinih kolegov že odselilo v tujino, veliko pa se jih še namerava. Kdor bo ostal, je obsojen na životarjenje, kruta resnica. Obdobje megle se še ne bo kmalu razblinilo, zato sva se odločila, da sama poskusiva vzporedno še z oblikovanjem in prodajo lesenih izdelkov, ki bi hkrati promovirali Slovenijo. Slovenski les in slovenski dizajn po dostopni ceni,« osredotočeno pojasnjuje Gerkšič.

Želja spodbujati ustvarjalnost in razvoj slovenskega oblikovanja

Njune vizije so tako fokusirane na razširitev promocije lesenih izdelkov na svetovnem spletu in tudi na drugih pomembnejših festivalih, sejmih in prireditvah svetovnega ranga. »Tudi ostalim slovenskim oblikovalcem, ki imajo podobne lesene izdelke, ponujava možnost, da se nama pridružijo v naši spletni trgovini, z željo spodbujati ustvarjalnost in razvoj slovenskega oblikovanja,« še pove mladi arhitekt.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje