USB2Go – nov slovenski projekt na Kickstarterju

Sredstva na Kickstarterju trenutno zbira nov slovenski projekt, kateremu sta avtorja Boštjan Mulej in Janez Ambrožič nadela ime USB2Go. Gre za napravo, ki omogoča razširitev pametnih mobilnih naprav na dodatne senzorje, laserje ipd.
USB2Go - nov slovenski projekt na Kickstarterju

USB2Go – nov slovenski projekt na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Na Kickstarterju sredstva za zagon proizvodnje zbira nov slovenski projekt, imenovan USB2Go. Gre za produkt dela dveh razvijalcev strojne in programske opreme, Boštjana Muleja in Janeza Ambrožiča

USB2Go je USB razvojni paket, ki je bil ustvarjen predvsem s tem namenom, da bi se razširila uporaba pametnih mobilnikov in tabličnih računalnikov z operacijskim sistemom Android iz aplikacij na zunanje naprave. Namenjen je predvsem razvijalcem, tako profesionalnim kot tudi tistim, ki se s tem področjem ukvarjajo zgolj ljubiteljsko. 

Podprite projekt na Kickstarterju!

Posebno zasnovan USB konektor omogoča neposredno povezavo s telefonom ali tablico. Ko konektor vključimo v napravo, se samodejno aktivira, prav tako se samodejno tudi izključi, ko konektor iz naprave odklopimo. Ker se napaja preko USB vhoda, za delovanje ne potrebuje dodatnih baterij, saj zadostuje napajanje iz mobilnika ali tablice.

USB2Go (Vir slike: Kickstarter)

Podjetnika imata še do 16. aprila čas, da na Kickstarterju dosežeta zastavljeni cilj v višini 50 tisoč dolarjev. Trenutno sta s svojim produktom že prepričala 144 podpornikov, ki so skupno zbrali že skoraj 7.400 dolarjev, projekt pa lahko podprete tudi vi, in sicer na spodnji povezavi!

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Vir: Kickstarter in Slo-Android

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje