USB2Go – nov slovenski projekt na Kickstarterju

Sredstva na Kickstarterju trenutno zbira nov slovenski projekt, kateremu sta avtorja Boštjan Mulej in Janez Ambrožič nadela ime USB2Go. Gre za napravo, ki omogoča razširitev pametnih mobilnih naprav na dodatne senzorje, laserje ipd.
USB2Go - nov slovenski projekt na Kickstarterju

USB2Go – nov slovenski projekt na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Na Kickstarterju sredstva za zagon proizvodnje zbira nov slovenski projekt, imenovan USB2Go. Gre za produkt dela dveh razvijalcev strojne in programske opreme, Boštjana Muleja in Janeza Ambrožiča

USB2Go je USB razvojni paket, ki je bil ustvarjen predvsem s tem namenom, da bi se razširila uporaba pametnih mobilnikov in tabličnih računalnikov z operacijskim sistemom Android iz aplikacij na zunanje naprave. Namenjen je predvsem razvijalcem, tako profesionalnim kot tudi tistim, ki se s tem področjem ukvarjajo zgolj ljubiteljsko. 

Podprite projekt na Kickstarterju!

Posebno zasnovan USB konektor omogoča neposredno povezavo s telefonom ali tablico. Ko konektor vključimo v napravo, se samodejno aktivira, prav tako se samodejno tudi izključi, ko konektor iz naprave odklopimo. Ker se napaja preko USB vhoda, za delovanje ne potrebuje dodatnih baterij, saj zadostuje napajanje iz mobilnika ali tablice.

USB2Go (Vir slike: Kickstarter)

Podjetnika imata še do 16. aprila čas, da na Kickstarterju dosežeta zastavljeni cilj v višini 50 tisoč dolarjev. Trenutno sta s svojim produktom že prepričala 144 podpornikov, ki so skupno zbrali že skoraj 7.400 dolarjev, projekt pa lahko podprete tudi vi, in sicer na spodnji povezavi!

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Vir: Kickstarter in Slo-Android

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje