USB2Go – nov slovenski projekt na Kickstarterju

Sredstva na Kickstarterju trenutno zbira nov slovenski projekt, kateremu sta avtorja Boštjan Mulej in Janez Ambrožič nadela ime USB2Go. Gre za napravo, ki omogoča razširitev pametnih mobilnih naprav na dodatne senzorje, laserje ipd.
USB2Go - nov slovenski projekt na Kickstarterju

USB2Go – nov slovenski projekt na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Na Kickstarterju sredstva za zagon proizvodnje zbira nov slovenski projekt, imenovan USB2Go. Gre za produkt dela dveh razvijalcev strojne in programske opreme, Boštjana Muleja in Janeza Ambrožiča

USB2Go je USB razvojni paket, ki je bil ustvarjen predvsem s tem namenom, da bi se razširila uporaba pametnih mobilnikov in tabličnih računalnikov z operacijskim sistemom Android iz aplikacij na zunanje naprave. Namenjen je predvsem razvijalcem, tako profesionalnim kot tudi tistim, ki se s tem področjem ukvarjajo zgolj ljubiteljsko. 

Podprite projekt na Kickstarterju!

Posebno zasnovan USB konektor omogoča neposredno povezavo s telefonom ali tablico. Ko konektor vključimo v napravo, se samodejno aktivira, prav tako se samodejno tudi izključi, ko konektor iz naprave odklopimo. Ker se napaja preko USB vhoda, za delovanje ne potrebuje dodatnih baterij, saj zadostuje napajanje iz mobilnika ali tablice.

USB2Go (Vir slike: Kickstarter)

Podjetnika imata še do 16. aprila čas, da na Kickstarterju dosežeta zastavljeni cilj v višini 50 tisoč dolarjev. Trenutno sta s svojim produktom že prepričala 144 podpornikov, ki so skupno zbrali že skoraj 7.400 dolarjev, projekt pa lahko podprete tudi vi, in sicer na spodnji povezavi!

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Vir: Kickstarter in Slo-Android

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje