USB2Go – nov slovenski projekt na Kickstarterju

Sredstva na Kickstarterju trenutno zbira nov slovenski projekt, kateremu sta avtorja Boštjan Mulej in Janez Ambrožič nadela ime USB2Go. Gre za napravo, ki omogoča razširitev pametnih mobilnih naprav na dodatne senzorje, laserje ipd.
USB2Go - nov slovenski projekt na Kickstarterju

USB2Go – nov slovenski projekt na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Na Kickstarterju sredstva za zagon proizvodnje zbira nov slovenski projekt, imenovan USB2Go. Gre za produkt dela dveh razvijalcev strojne in programske opreme, Boštjana Muleja in Janeza Ambrožiča

USB2Go je USB razvojni paket, ki je bil ustvarjen predvsem s tem namenom, da bi se razširila uporaba pametnih mobilnikov in tabličnih računalnikov z operacijskim sistemom Android iz aplikacij na zunanje naprave. Namenjen je predvsem razvijalcem, tako profesionalnim kot tudi tistim, ki se s tem področjem ukvarjajo zgolj ljubiteljsko. 

Podprite projekt na Kickstarterju!

Posebno zasnovan USB konektor omogoča neposredno povezavo s telefonom ali tablico. Ko konektor vključimo v napravo, se samodejno aktivira, prav tako se samodejno tudi izključi, ko konektor iz naprave odklopimo. Ker se napaja preko USB vhoda, za delovanje ne potrebuje dodatnih baterij, saj zadostuje napajanje iz mobilnika ali tablice.

USB2Go (Vir slike: Kickstarter)

Podjetnika imata še do 16. aprila čas, da na Kickstarterju dosežeta zastavljeni cilj v višini 50 tisoč dolarjev. Trenutno sta s svojim produktom že prepričala 144 podpornikov, ki so skupno zbrali že skoraj 7.400 dolarjev, projekt pa lahko podprete tudi vi, in sicer na spodnji povezavi!

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Vir: Kickstarter in Slo-Android

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje