V Veliki Britaniji na voljo brezplačen brezžični internet

Potovanja v tujino nas lahko po žepu udarijo tudi zaradi uporabe interneta na naših napravicah. Obiski Velike Britanije bodo po novem bolj sproščujoči, saj bo MasterCard zagotovil uporabo brezplačnega brezžičnega interneta. A le, če imate v svojem žepu njihovo kartico.
V Veliki Britaniji na voljo brezplačen brezžični internet

Se odpravljate v London? (Vir slike: YouTube)

Zahvaljujoč MasterCardovi kartici v žepu oziroma denarnici bodo turisti v Veliki Britaniji lahko koristili brezplačni brezžični internet. MasterCard se je v ta namen povezal z britanskim ponudnikom brezžičnega interneta The Cloud, ki bo omogočil internetno povezavo na več kot tisoč javnih mestih po Veliki Britaniji. The Cloud je podjetje, ki zagotavlja brezžične dostopne točke po Veliki Britaniji in javnih mestih, vključno s trgovinami, lokali, restavracijami in železniškimi postajami.

Coca Cola nad brezžični internet z avtomati >>

Kako vklopiti MasterCardovo možnost?

Na spletnih tržnicah Google Play ali App Store prenesite aplikacijo Priceless London, ki je brezplačna. MasterCard svetuje, da to storite, ko ste še doma, pred odhodom v tujino. Kot omejeno, imeti morate kartico MasterCard.

Kaj nudi aplikacija?

Uporabniku poda seznam najbližjih dostopnih točk, ki jih prikaže na zemljevidu. Omogoča tudi iskanje dostopnih točk tako z imenom kot z naslovom, pri tem pa uporabnik ne potrebuje povezavo z internetom. Predvsem pa mu omogoča brezskrbno uporabo spleta in ponuja možnost za nižjo porabo med gostovanjem v tujini.

Pa je res tako preprosto?

Kakšni so odzivi uporabnikov? Preverili smo na spletni tržnici Google Play, kjer so jo uporabniki ocenili z oceno 3,7. Komentarjev sicer ni veliko, sta le dva, oba pa omenjata težave: aplikacija se noče zagnati ali pa se nenehno nekontrolirano zapira.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje