V Veliki Britaniji na voljo brezplačen brezžični internet

Potovanja v tujino nas lahko po žepu udarijo tudi zaradi uporabe interneta na naših napravicah. Obiski Velike Britanije bodo po novem bolj sproščujoči, saj bo MasterCard zagotovil uporabo brezplačnega brezžičnega interneta. A le, če imate v svojem žepu njihovo kartico.
V Veliki Britaniji na voljo brezplačen brezžični internet

Se odpravljate v London? (Vir slike: YouTube)

Zahvaljujoč MasterCardovi kartici v žepu oziroma denarnici bodo turisti v Veliki Britaniji lahko koristili brezplačni brezžični internet. MasterCard se je v ta namen povezal z britanskim ponudnikom brezžičnega interneta The Cloud, ki bo omogočil internetno povezavo na več kot tisoč javnih mestih po Veliki Britaniji. The Cloud je podjetje, ki zagotavlja brezžične dostopne točke po Veliki Britaniji in javnih mestih, vključno s trgovinami, lokali, restavracijami in železniškimi postajami.

Coca Cola nad brezžični internet z avtomati >>

Kako vklopiti MasterCardovo možnost?

Na spletnih tržnicah Google Play ali App Store prenesite aplikacijo Priceless London, ki je brezplačna. MasterCard svetuje, da to storite, ko ste še doma, pred odhodom v tujino. Kot omejeno, imeti morate kartico MasterCard.

Kaj nudi aplikacija?

Uporabniku poda seznam najbližjih dostopnih točk, ki jih prikaže na zemljevidu. Omogoča tudi iskanje dostopnih točk tako z imenom kot z naslovom, pri tem pa uporabnik ne potrebuje povezavo z internetom. Predvsem pa mu omogoča brezskrbno uporabo spleta in ponuja možnost za nižjo porabo med gostovanjem v tujini.

Pa je res tako preprosto?

Kakšni so odzivi uporabnikov? Preverili smo na spletni tržnici Google Play, kjer so jo uporabniki ocenili z oceno 3,7. Komentarjev sicer ni veliko, sta le dva, oba pa omenjata težave: aplikacija se noče zagnati ali pa se nenehno nekontrolirano zapira.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje