Vas mika delo pri Kickstarterju?

Ena najbolj znanih platform za množično financiranje, Kickstarter, išče novega sodelavca. Platforma, ki med Slovenci velja za najbolj priljubljeno, išče namreč produktnega oblikovalca. Ste lahko kos delu, ki ga ponuja Kickstarter?
Vas mika delo pri Kickstarterju?

Vas mika delo pri Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)?

Kickstarter je zaživel leta 2009 na spodnjem Manhattnu. Danes šteje okoli 90 zaposlenih. »Rastemo precej hitro, pa vendar premišljeno,« je lani v pogovoru za Cosmolitan povedala Shannon Ferguson, direktorica H.R-ja. Vsak dan dobijo na stotine prošenj, z nekaterimi opravijo razgovore. Izberejo jih skrbno.

Pomagajo pri selitvi zaposlenih

Kandidati jim večinoma pišejo prek elektronske pošte, včasih pa jih iščejo tudi sami. Na lov se odpravijo z udeležbo na različnih konferencah, kjer se družijo z različnimi ljudmi. Dodaja, da ni nujno potrebno, da kandidati živijo v New Yorku, saj dobivajo prošnje iz vseh koncev sveta: »Če ste pravi, vam bomo pomagali pri selitvi.«

Izkušnje iz Kickstarterja: dolgo noč boste iskali podpornike

Stopnja izobrazbe ni pomembna

Kaj je potrebno vedeti, da bi se lahko pridružili ekipi Kickstarterja? Ferguson pravi, da mora kandidat imeti vsaj osnovno znanje, kaj Kickstarter je in kako pomaga ljudem. Dodaja, da je stopnja izobrazbe popolnoma nepomembna: »Večina naših inženirjev nima diplome. Študirali so poezijo ali umetnost in pridobili še znanje na tem področju. Rekel bi, da iščemo ljudi, ki imamo nekaj manj izkušenj, a imajo izredno strast do določenih področij.« Če želite prestopiti prag Kickstarterja, boste morali povedati, zakaj ste tako posebni.

Podjetje zdaj išče novega sodelavca: produktnega oblikovalca, ki dela s »čudovitimi in funkcionalnimi orodji, ki bodo pomagala naši skupnosti oblikovati, raziskovati, podpreti in deliti kreativne projekte«. Ekipa dodaja, da bo novi sodelavec sodeloval z vsemi ekipami v podjetju, jim pomagal pri reševanju težav in premikal meje kreativnosti, s čimer bo omogočil, da Kickstarter ostane še vedno navdihujoča in povezujoča platforma.

Preverite, kaj ponujajo

Če imate več kot tri leta izkušenj v produktnega oblikovanju, ste oblikovali za mobilne platforme, poznate HTML, CSS in Javascript, vas bo oglas Kickstarterja verjetno zanimal. Ogledate si ga lahko tukaj.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje