Vas mika delo pri Kickstarterju?

Ena najbolj znanih platform za množično financiranje, Kickstarter, išče novega sodelavca. Platforma, ki med Slovenci velja za najbolj priljubljeno, išče namreč produktnega oblikovalca. Ste lahko kos delu, ki ga ponuja Kickstarter?
Vas mika delo pri Kickstarterju?

Vas mika delo pri Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)?

Kickstarter je zaživel leta 2009 na spodnjem Manhattnu. Danes šteje okoli 90 zaposlenih. »Rastemo precej hitro, pa vendar premišljeno,« je lani v pogovoru za Cosmolitan povedala Shannon Ferguson, direktorica H.R-ja. Vsak dan dobijo na stotine prošenj, z nekaterimi opravijo razgovore. Izberejo jih skrbno.

Pomagajo pri selitvi zaposlenih

Kandidati jim večinoma pišejo prek elektronske pošte, včasih pa jih iščejo tudi sami. Na lov se odpravijo z udeležbo na različnih konferencah, kjer se družijo z različnimi ljudmi. Dodaja, da ni nujno potrebno, da kandidati živijo v New Yorku, saj dobivajo prošnje iz vseh koncev sveta: »Če ste pravi, vam bomo pomagali pri selitvi.«

Izkušnje iz Kickstarterja: dolgo noč boste iskali podpornike

Stopnja izobrazbe ni pomembna

Kaj je potrebno vedeti, da bi se lahko pridružili ekipi Kickstarterja? Ferguson pravi, da mora kandidat imeti vsaj osnovno znanje, kaj Kickstarter je in kako pomaga ljudem. Dodaja, da je stopnja izobrazbe popolnoma nepomembna: »Večina naših inženirjev nima diplome. Študirali so poezijo ali umetnost in pridobili še znanje na tem področju. Rekel bi, da iščemo ljudi, ki imamo nekaj manj izkušenj, a imajo izredno strast do določenih področij.« Če želite prestopiti prag Kickstarterja, boste morali povedati, zakaj ste tako posebni.

Podjetje zdaj išče novega sodelavca: produktnega oblikovalca, ki dela s »čudovitimi in funkcionalnimi orodji, ki bodo pomagala naši skupnosti oblikovati, raziskovati, podpreti in deliti kreativne projekte«. Ekipa dodaja, da bo novi sodelavec sodeloval z vsemi ekipami v podjetju, jim pomagal pri reševanju težav in premikal meje kreativnosti, s čimer bo omogočil, da Kickstarter ostane še vedno navdihujoča in povezujoča platforma.

Preverite, kaj ponujajo

Če imate več kot tri leta izkušenj v produktnega oblikovanju, ste oblikovali za mobilne platforme, poznate HTML, CSS in Javascript, vas bo oglas Kickstarterja verjetno zanimal. Ogledate si ga lahko tukaj.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje