Vas položnice za telefon neprijetno presenečajo?

Vas vsak mesec znova in znova preseneti številka na položnici za telefon? Prvič v Sloveniji imate lahko stroške telefonije pod popolnim nadzorom. Kako? S sodobnim in edinstvenim poslovnim paketom Total, ki omogoča neomejenost klicev in visoke prihranke pri telefonskih storitvah.
Vas položnice za telefon neprijetno presenečajo?

Vas položnice za telefon neprijetno presenečajo?

Vzdrževanje klasičnih telefonskih central je drago

Klasične telefonske centrale prinašajo visoke stroške iz naslova popravil in nadgradenj, saj je za vsako popravilo na centrali potreben najem vzdrževalcev določenega pooblaščenega servisa. Slabost klasičnih central je, da tovrstna dela potekajo v podjetju, tako da je prisotnost IT-oddelka skoraj nujna, obenem pa je moteno tudi samo poslovanje podjetja. Prehod na IP-telefonijo, kjer je infrastruktura locirana pri ponudniku storitev, je pravi blagoslov. IP-telefonija je zato prava izbira za vsa podjetja, ki želijo nemoteno, samodejno in najsodobnejše vzdrževanje telefonske infrastrukture ter najsodobnejšo tehnologijo. Tak odličen sistem, ki temelji na sodobnih tehnologijah, je Amis Expert+, ki je odlično prilagodljiv tudi z drugimi sistemi v podjetju. Pozitivna stran omenjenega sistema so tudi napredne glasovne funkcije. Amis Expert+ podpira najnovejši Amisov paket Total, ki nudi neverjetne ugodnosti in možnosti popolnoma neomejenih klicev v Slovenijo in EU.

Neomejeni klici, kaj to pomeni?

Neomejeni klici pomenijo neomejeno dolžino in število klicev v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji in Evropski uniji. Paket Total poleg neomejenosti klicev ponuja tudi konkurenčno »flat« mesečno naročnino, kar pomeni le eno naročnino za celo podjetje, vse zaposlene. Paket Total je edinstven poslovni paket, ki resnično znižuje stroške telefonije in omogoča brezskrbne pogovore. Fiksna mesečna naročnina odpravlja tudi negotovost in neprijetna presenečenja pri mesečnem plačevanju položnic.

Se stroški kdaj povečajo?

Stroški pri paketu Total so fiksni, kar pomeni, da se ne spreminjajo. Mesečni strošek naročnine ostane enak in se ne poveča niti, ko podjetje raste in se širi. Če na primer podjetje odpre nov trg na področju EU in zato občutno poveča obseg klicev, mesečni znesek na položnici ostane enak. Amisov Paket Total je odkrit in ne vsebuje skritih stroškov ali drobnega tiska

Da boste videli, da se paket Total, ki je podprt s sistemom Amis Xpert+, resnično splača, obiščite www.amis.net/total in pridobite izračun total prihranka, izračunanega na podlagi vašega dosedanjega stroška za telefonijo.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje