Vas položnice za telefon neprijetno presenečajo?

Vas vsak mesec znova in znova preseneti številka na položnici za telefon? Prvič v Sloveniji imate lahko stroške telefonije pod popolnim nadzorom. Kako? S sodobnim in edinstvenim poslovnim paketom Total, ki omogoča neomejenost klicev in visoke prihranke pri telefonskih storitvah.
Vas položnice za telefon neprijetno presenečajo?

Vas položnice za telefon neprijetno presenečajo?

Vzdrževanje klasičnih telefonskih central je drago

Klasične telefonske centrale prinašajo visoke stroške iz naslova popravil in nadgradenj, saj je za vsako popravilo na centrali potreben najem vzdrževalcev določenega pooblaščenega servisa. Slabost klasičnih central je, da tovrstna dela potekajo v podjetju, tako da je prisotnost IT-oddelka skoraj nujna, obenem pa je moteno tudi samo poslovanje podjetja. Prehod na IP-telefonijo, kjer je infrastruktura locirana pri ponudniku storitev, je pravi blagoslov. IP-telefonija je zato prava izbira za vsa podjetja, ki želijo nemoteno, samodejno in najsodobnejše vzdrževanje telefonske infrastrukture ter najsodobnejšo tehnologijo. Tak odličen sistem, ki temelji na sodobnih tehnologijah, je Amis Expert+, ki je odlično prilagodljiv tudi z drugimi sistemi v podjetju. Pozitivna stran omenjenega sistema so tudi napredne glasovne funkcije. Amis Expert+ podpira najnovejši Amisov paket Total, ki nudi neverjetne ugodnosti in možnosti popolnoma neomejenih klicev v Slovenijo in EU.

Neomejeni klici, kaj to pomeni?

Neomejeni klici pomenijo neomejeno dolžino in število klicev v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji in Evropski uniji. Paket Total poleg neomejenosti klicev ponuja tudi konkurenčno »flat« mesečno naročnino, kar pomeni le eno naročnino za celo podjetje, vse zaposlene. Paket Total je edinstven poslovni paket, ki resnično znižuje stroške telefonije in omogoča brezskrbne pogovore. Fiksna mesečna naročnina odpravlja tudi negotovost in neprijetna presenečenja pri mesečnem plačevanju položnic.

Se stroški kdaj povečajo?

Stroški pri paketu Total so fiksni, kar pomeni, da se ne spreminjajo. Mesečni strošek naročnine ostane enak in se ne poveča niti, ko podjetje raste in se širi. Če na primer podjetje odpre nov trg na področju EU in zato občutno poveča obseg klicev, mesečni znesek na položnici ostane enak. Amisov Paket Total je odkrit in ne vsebuje skritih stroškov ali drobnega tiska

Da boste videli, da se paket Total, ki je podprt s sistemom Amis Xpert+, resnično splača, obiščite www.amis.net/total in pridobite izračun total prihranka, izračunanega na podlagi vašega dosedanjega stroška za telefonijo.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje