Vas položnice za telefon neprijetno presenečajo?

Vas vsak mesec znova in znova preseneti številka na položnici za telefon? Prvič v Sloveniji imate lahko stroške telefonije pod popolnim nadzorom. Kako? S sodobnim in edinstvenim poslovnim paketom Total, ki omogoča neomejenost klicev in visoke prihranke pri telefonskih storitvah.
Vas položnice za telefon neprijetno presenečajo?

Vas položnice za telefon neprijetno presenečajo?

Vzdrževanje klasičnih telefonskih central je drago

Klasične telefonske centrale prinašajo visoke stroške iz naslova popravil in nadgradenj, saj je za vsako popravilo na centrali potreben najem vzdrževalcev določenega pooblaščenega servisa. Slabost klasičnih central je, da tovrstna dela potekajo v podjetju, tako da je prisotnost IT-oddelka skoraj nujna, obenem pa je moteno tudi samo poslovanje podjetja. Prehod na IP-telefonijo, kjer je infrastruktura locirana pri ponudniku storitev, je pravi blagoslov. IP-telefonija je zato prava izbira za vsa podjetja, ki želijo nemoteno, samodejno in najsodobnejše vzdrževanje telefonske infrastrukture ter najsodobnejšo tehnologijo. Tak odličen sistem, ki temelji na sodobnih tehnologijah, je Amis Expert+, ki je odlično prilagodljiv tudi z drugimi sistemi v podjetju. Pozitivna stran omenjenega sistema so tudi napredne glasovne funkcije. Amis Expert+ podpira najnovejši Amisov paket Total, ki nudi neverjetne ugodnosti in možnosti popolnoma neomejenih klicev v Slovenijo in EU.

Neomejeni klici, kaj to pomeni?

Neomejeni klici pomenijo neomejeno dolžino in število klicev v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji in Evropski uniji. Paket Total poleg neomejenosti klicev ponuja tudi konkurenčno »flat« mesečno naročnino, kar pomeni le eno naročnino za celo podjetje, vse zaposlene. Paket Total je edinstven poslovni paket, ki resnično znižuje stroške telefonije in omogoča brezskrbne pogovore. Fiksna mesečna naročnina odpravlja tudi negotovost in neprijetna presenečenja pri mesečnem plačevanju položnic.

Se stroški kdaj povečajo?

Stroški pri paketu Total so fiksni, kar pomeni, da se ne spreminjajo. Mesečni strošek naročnine ostane enak in se ne poveča niti, ko podjetje raste in se širi. Če na primer podjetje odpre nov trg na področju EU in zato občutno poveča obseg klicev, mesečni znesek na položnici ostane enak. Amisov Paket Total je odkrit in ne vsebuje skritih stroškov ali drobnega tiska

Da boste videli, da se paket Total, ki je podprt s sistemom Amis Xpert+, resnično splača, obiščite www.amis.net/total in pridobite izračun total prihranka, izračunanega na podlagi vašega dosedanjega stroška za telefonijo.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje