Video: Izziv z vedrom ledene vode je dosegel tudi številne znane podjetnike

Po svetu se zadnje dni izjemno hitro širi tako imenovani izziv z vedrom ledeno mrzle vode, namenjen ozaveščanju ljudi o ALS, hudi degenerativni bolezni osrednjega živčevja. Na izziv so se odzvali že številni znani podjetniki, med njimi tudi Bill Gates, Mark Zuckerberg in Daymond John.
Video: Izziv z vedrom ledene vode je dosegel tudi številne znane podjetnike

Video: Izziv z vedrom ledene vode je dosegel tudi številne znane podjetnike (Vir slike: Facebook)

V kolikor spremljate katerega izmed družbenih omrežij, kot so Facebook, Twitter ali Instagram, ste v zadnjih nekaj dneh zagotovo tudi vi naleteli na videoposnetek, na katerem se oseba polije z vedrom ledeno mrzle vode. Razlog za takšno početje je dobrodelno obarvan: z izzivom, katerega pobudnik je 29-letni Peter Frates, naj bi se javnost ozaveščalo o bolezni ALS (amiotrofični lateralni sklerozi).

Frates, ki so pred kratkim diagnostificirali omenjeno bolezen, je napravil izjemno potezo, saj je “izziv z vedrom ledeno mrzle vode” (ang. Ice Bucket Challenge) hitro postal viralen in dosegel množice, ki so za raziskave omenjene bolezni in iskanje zdravila, ki zaenkrat še ne obstaja, namenile že na milijone dolarjev.

Do danes so izziv sprejeli mnogi posamezniki po vsem svetu, med njimi najdemo tudi celo kopico svetovno znanih in uspešnih podjetnikov. Z vedrom ledene vode so se med drugim polili ustanovitelj Microsofta Bill GatesMicrosoftov direktor Satya Nadella, Googlova soustanovitelja Larry Page in Sergey Brin, ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg, investitor v oddaji Shark Tank Daymond John, Applov izvršni direktor Tim Cook in mnogi drugi.

V videoposnetku si oglejte, kako je z izzivom v svojem stilu opravil Bill Gates:

YouTube

In Elon Musk: 

YouTube

In Satya Nadella:

YouTube

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje