Video: Izziv z vedrom ledene vode je dosegel tudi številne znane podjetnike

Po svetu se zadnje dni izjemno hitro širi tako imenovani izziv z vedrom ledeno mrzle vode, namenjen ozaveščanju ljudi o ALS, hudi degenerativni bolezni osrednjega živčevja. Na izziv so se odzvali že številni znani podjetniki, med njimi tudi Bill Gates, Mark Zuckerberg in Daymond John.
Video: Izziv z vedrom ledene vode je dosegel tudi številne znane podjetnike

Video: Izziv z vedrom ledene vode je dosegel tudi številne znane podjetnike (Vir slike: Facebook)

V kolikor spremljate katerega izmed družbenih omrežij, kot so Facebook, Twitter ali Instagram, ste v zadnjih nekaj dneh zagotovo tudi vi naleteli na videoposnetek, na katerem se oseba polije z vedrom ledeno mrzle vode. Razlog za takšno početje je dobrodelno obarvan: z izzivom, katerega pobudnik je 29-letni Peter Frates, naj bi se javnost ozaveščalo o bolezni ALS (amiotrofični lateralni sklerozi).

Frates, ki so pred kratkim diagnostificirali omenjeno bolezen, je napravil izjemno potezo, saj je “izziv z vedrom ledeno mrzle vode” (ang. Ice Bucket Challenge) hitro postal viralen in dosegel množice, ki so za raziskave omenjene bolezni in iskanje zdravila, ki zaenkrat še ne obstaja, namenile že na milijone dolarjev.

Do danes so izziv sprejeli mnogi posamezniki po vsem svetu, med njimi najdemo tudi celo kopico svetovno znanih in uspešnih podjetnikov. Z vedrom ledene vode so se med drugim polili ustanovitelj Microsofta Bill GatesMicrosoftov direktor Satya Nadella, Googlova soustanovitelja Larry Page in Sergey Brin, ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg, investitor v oddaji Shark Tank Daymond John, Applov izvršni direktor Tim Cook in mnogi drugi.

V videoposnetku si oglejte, kako je z izzivom v svojem stilu opravil Bill Gates:

YouTube

In Elon Musk: 

YouTube

In Satya Nadella:

YouTube

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje