Video: Okrogla miza »Skrivnosti namiznih iger razkrite«

Danes, 26. avgusta 2014, v Ljubljani poteka dogodek v organizaciji Muzeja iger, na katerem se predstavlja tudi namizna igra dveh mladih slovenskih avtorjev, Tima in Žige Berceta, ki sta jo uspešno financirala preko Kickstarter kampanje.
Video: Okrogla miza »Skrivnosti namiznih iger razkrite«

Video: Okrogla miza »Skrivnosti namiznih iger razkrite«

Na prireditvi, ki jo v Črni luknji v Ljubljani organizira Muzej iger (GREATgames museum), je med 10. in 11. uro potekala tudi okrogla miza »Skrivnosti namiznih iger razkrite«, kjer je pogovor tekel o naslednjih tematikah:

  • kako zasnovati namizno igro;
  • kako jo pripeljati do realizacije;
  • kaj namizne igre pomenijo za učenje in socializacijo;
  • zakaj so namizne igre veliko več kot le kratkočasna dejavnost.

Gostitelj okrogle mize je bil priljubljen komik in prevajalec Boštjan Gorenc – Pižama. Sodelovali so še Tim in Žiga Berce (avtorja igre Tracker), Ana Bekš (študentka, ki snuje igro v okviru svoje diplomske naloge) in Katja Malovrh Rebec (ustanoviteljica muzeja iger GREATgames).

Posnetek prenosa v živo si lahko ogledate tukaj >>

V Črni Luknji bodo čez dan potekale predstavitve igre in njenih posebnosti, učenje igre ter poseben ekstremen turnir, v katerem bo poskušalo sodelovati čim več ljudi. 

Program prireditve:

  • 12:00: Delavnica (predstavitev pravil igre, prva runda igranja)
  • 15:00: Predstavitev (predstavitev posebnosti igre Tracker, kako se je razvijala igralna mehanika, kako je nastala grafika)
  • 17:00: Turnir (največje možno število udeležencev v igri Tracker)
  • 12:00 – 19:00: Igranje igre Tracker
Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje