Video: Okrogla miza »Skrivnosti namiznih iger razkrite«

Danes, 26. avgusta 2014, v Ljubljani poteka dogodek v organizaciji Muzeja iger, na katerem se predstavlja tudi namizna igra dveh mladih slovenskih avtorjev, Tima in Žige Berceta, ki sta jo uspešno financirala preko Kickstarter kampanje.
Video: Okrogla miza »Skrivnosti namiznih iger razkrite«

Video: Okrogla miza »Skrivnosti namiznih iger razkrite«

Na prireditvi, ki jo v Črni luknji v Ljubljani organizira Muzej iger (GREATgames museum), je med 10. in 11. uro potekala tudi okrogla miza »Skrivnosti namiznih iger razkrite«, kjer je pogovor tekel o naslednjih tematikah:

  • kako zasnovati namizno igro;
  • kako jo pripeljati do realizacije;
  • kaj namizne igre pomenijo za učenje in socializacijo;
  • zakaj so namizne igre veliko več kot le kratkočasna dejavnost.

Gostitelj okrogle mize je bil priljubljen komik in prevajalec Boštjan Gorenc – Pižama. Sodelovali so še Tim in Žiga Berce (avtorja igre Tracker), Ana Bekš (študentka, ki snuje igro v okviru svoje diplomske naloge) in Katja Malovrh Rebec (ustanoviteljica muzeja iger GREATgames).

Posnetek prenosa v živo si lahko ogledate tukaj >>

V Črni Luknji bodo čez dan potekale predstavitve igre in njenih posebnosti, učenje igre ter poseben ekstremen turnir, v katerem bo poskušalo sodelovati čim več ljudi. 

Program prireditve:

  • 12:00: Delavnica (predstavitev pravil igre, prva runda igranja)
  • 15:00: Predstavitev (predstavitev posebnosti igre Tracker, kako se je razvijala igralna mehanika, kako je nastala grafika)
  • 17:00: Turnir (največje možno število udeležencev v igri Tracker)
  • 12:00 – 19:00: Igranje igre Tracker
Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje