Za nami je tridnevni festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije

V začetku septembra je v Novem mestu potekal tridnevni StartItUp! festival, ki sta ga letos nadgradili skupnosti StartMedia in designON ter tako skupaj postregli z več kot 20 govorci iz različnih panog.
Za nami je tridnevni festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije

Za nami je tridnevni festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije (Vir slike: Jernej Kokol)

Festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije se je tako prelevil v eno zanimivejših in razburljivejših izobraževalnih festivalov pri nas.

V četrtek, 4. septembra, je v organizaciji StartMedia 7 govorcev spregovorilo o različnih elementih produkcije video vsebine. Od zgodbe do ideje, od snemanja do post produkcije, od začetka do konca. Gosti so predstavili vsa področja in elemente produkcije, ki se zgodijo preden končni izdelek pristane na platnu ali TV sprejemniku.

V petek, 5. septembra, so se v organizaciji skupnosti designON predstavili oblikovalci različnih področij – mode, arhitekture, industrijskega in grafičnega oblikovanja – ki so obiskovalcem skozi svoje izkušnje odgovorili na vprašanje: Kako s produkti oz. storitvami v oblikovanju uspešno prodreti na trg? Mladi oblikovalci so namreč ob zaključku študija opolnomočeni za produkcijo zanimivih oblikovalskih idej, svet podjetništva pa jim je praviloma neznan.

V soboto, 6. septembra, pa so se v organizaciji StartUP Novo mesto predstavile uspešne podjetniške zgodbe, ki so se napisale okoli področji fizičnih produktov, interneta stvari in množičnega financiranja. Govorili so o tem kakšne so pasti in priložnosti na trgu ter kaj napovedujejo novi trendi.

Organizator StartUP Novo mesto pa je ob tej priložnosti razkril dva prihajajoča projekta: Maker Space – Izdelovalnico Novo mesto, prostor z osnovnimi orodji za izdelavo prototipov (3D printer, CNC rezkalnik ipd.), ter KickUP – 2. generacijo, odprtje prijav nove generacije pospeševalnega programa, ki se bo pričel izvajati oktobra 2014. 

Vir: Start-up.si

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje