Za nami je tridnevni festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije

V začetku septembra je v Novem mestu potekal tridnevni StartItUp! festival, ki sta ga letos nadgradili skupnosti StartMedia in designON ter tako skupaj postregli z več kot 20 govorci iz različnih panog.
Za nami je tridnevni festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije

Za nami je tridnevni festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije (Vir slike: Jernej Kokol)

Festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije se je tako prelevil v eno zanimivejših in razburljivejših izobraževalnih festivalov pri nas.

V četrtek, 4. septembra, je v organizaciji StartMedia 7 govorcev spregovorilo o različnih elementih produkcije video vsebine. Od zgodbe do ideje, od snemanja do post produkcije, od začetka do konca. Gosti so predstavili vsa področja in elemente produkcije, ki se zgodijo preden končni izdelek pristane na platnu ali TV sprejemniku.

V petek, 5. septembra, so se v organizaciji skupnosti designON predstavili oblikovalci različnih področij – mode, arhitekture, industrijskega in grafičnega oblikovanja – ki so obiskovalcem skozi svoje izkušnje odgovorili na vprašanje: Kako s produkti oz. storitvami v oblikovanju uspešno prodreti na trg? Mladi oblikovalci so namreč ob zaključku študija opolnomočeni za produkcijo zanimivih oblikovalskih idej, svet podjetništva pa jim je praviloma neznan.

V soboto, 6. septembra, pa so se v organizaciji StartUP Novo mesto predstavile uspešne podjetniške zgodbe, ki so se napisale okoli področji fizičnih produktov, interneta stvari in množičnega financiranja. Govorili so o tem kakšne so pasti in priložnosti na trgu ter kaj napovedujejo novi trendi.

Organizator StartUP Novo mesto pa je ob tej priložnosti razkril dva prihajajoča projekta: Maker Space – Izdelovalnico Novo mesto, prostor z osnovnimi orodji za izdelavo prototipov (3D printer, CNC rezkalnik ipd.), ter KickUP – 2. generacijo, odprtje prijav nove generacije pospeševalnega programa, ki se bo pričel izvajati oktobra 2014. 

Vir: Start-up.si

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje