Za valentinovo še ne boste mogli podariti Apple Watch

Čeprav Apple ni natančno navedel, kdaj bo na prodajne police prišla njegova prva pametna ura, pa njegove poteze nakazujejo, da se počasi pripravlja na prodor na trg. Kot trdijo tajvanski viri, naj bi se trenutno pripravljali na proizvodnjo od 30 do 40 milijonov ur.
Za valentinovo še ne boste mogli podariti Apple Watch

Kdaj bo prišel Apple Watch na prodajne police? (Vir slike: YouTube).

Apple je sicer v predhodnih mesecih zatrjeval, da bo Apple Watch na voljo prihodnje leto, ni pa želel potrditi, v katerem mesecu bo ta produkt prišel na prodajne police. Tuji mediji so septembra poročali, da bodo pri Applu izredno veseli, če jim bo uspelo na trg poslati prve ure že na valentinovo, The Information pa je celo namigoval, da ga bo možno kupiti med praznično nakupovalno mrzlico, torej še letos. Po nedavnem poročanju portala 9to5Mac bo novi produkt na voljo spomladi.

Apple Watch, ki sicer ne uživa pretiranega navdušenja med potrošniki, zlasti med najstniki, bo na voljo od 350 dolarjev dalje. Za primerjavo, to je kar za 100 dolarjev več od njegovega največjega konkurenta, Samsung Gear 2. Apple še ne razkriva, koliko bo treba odšteti za luksuzno verzijo; nekateri ugibajo, da bo dosegala vrtoglave cene, tudi do 10 tisoč dolarjev. Govori se, da bo različica iz čistega zlata.

Bodo najstniki pograbili Apple Watch? >>

Po mnenju nekaterih naj bi sicer luksuzne zlate ure dosegale vsaj 20 tisoč dolarjev, zato ne vidijo razloga, zakaj bi Apple toliko znižal ceno (10 tisoč dolarjev). Obenem pa se postavlja tudi vprašanje, zakaj bi sploh kupili luksuzno različico – ura, ki bi jo kupili pred 20 leti za 20 tisoč dolarjev, je danes vredna še več, Applova ura pa čez 20 let ne bo pridobila na vrednosti. Tako kot je danes skorajda nič vreden model iPada prve generacije. Prehitela jo bosta tehnologija in dizajn.

Tim Cook je na septemberski predstavitvi skrival tudi podatek o življenjski dobi baterije, zato mnogi ugibajo, ali bo Applova baterija zmogla konkurirati konkurentom. Te namreč zdržijo okoli 12 ur.

Na voljo bo v treh različicah, vstopni model, športni model in prej omenjeni zlati model. Ponujajo pa tudi možnost oblikovanja svojega unikatnega modela, z različnimi paščki in barvami.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje