Za valentinovo še ne boste mogli podariti Apple Watch

Čeprav Apple ni natančno navedel, kdaj bo na prodajne police prišla njegova prva pametna ura, pa njegove poteze nakazujejo, da se počasi pripravlja na prodor na trg. Kot trdijo tajvanski viri, naj bi se trenutno pripravljali na proizvodnjo od 30 do 40 milijonov ur.
Za valentinovo še ne boste mogli podariti Apple Watch

Kdaj bo prišel Apple Watch na prodajne police? (Vir slike: YouTube).

Apple je sicer v predhodnih mesecih zatrjeval, da bo Apple Watch na voljo prihodnje leto, ni pa želel potrditi, v katerem mesecu bo ta produkt prišel na prodajne police. Tuji mediji so septembra poročali, da bodo pri Applu izredno veseli, če jim bo uspelo na trg poslati prve ure že na valentinovo, The Information pa je celo namigoval, da ga bo možno kupiti med praznično nakupovalno mrzlico, torej še letos. Po nedavnem poročanju portala 9to5Mac bo novi produkt na voljo spomladi.

Apple Watch, ki sicer ne uživa pretiranega navdušenja med potrošniki, zlasti med najstniki, bo na voljo od 350 dolarjev dalje. Za primerjavo, to je kar za 100 dolarjev več od njegovega največjega konkurenta, Samsung Gear 2. Apple še ne razkriva, koliko bo treba odšteti za luksuzno verzijo; nekateri ugibajo, da bo dosegala vrtoglave cene, tudi do 10 tisoč dolarjev. Govori se, da bo različica iz čistega zlata.

Bodo najstniki pograbili Apple Watch? >>

Po mnenju nekaterih naj bi sicer luksuzne zlate ure dosegale vsaj 20 tisoč dolarjev, zato ne vidijo razloga, zakaj bi Apple toliko znižal ceno (10 tisoč dolarjev). Obenem pa se postavlja tudi vprašanje, zakaj bi sploh kupili luksuzno različico – ura, ki bi jo kupili pred 20 leti za 20 tisoč dolarjev, je danes vredna še več, Applova ura pa čez 20 let ne bo pridobila na vrednosti. Tako kot je danes skorajda nič vreden model iPada prve generacije. Prehitela jo bosta tehnologija in dizajn.

Tim Cook je na septemberski predstavitvi skrival tudi podatek o življenjski dobi baterije, zato mnogi ugibajo, ali bo Applova baterija zmogla konkurirati konkurentom. Te namreč zdržijo okoli 12 ur.

Na voljo bo v treh različicah, vstopni model, športni model in prej omenjeni zlati model. Ponujajo pa tudi možnost oblikovanja svojega unikatnega modela, z različnimi paščki in barvami.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje