Želite biti bolj uspešni? Obkrožite se s pravimi ljudmi!

Jim Rohn je dejal: »Predstavljate povprečje petih ljudi, s katerimi preživite največ časa.« Lahko se obkrožite s premožnimi in uspešnimi ljudmi, vendar vas to še ne bo pripeljalo do uspeha. Verjeti morate v svojo moč in sposobnosti, da boste uspešni. Zakaj je potem družba tako pomembna?
Želite biti bolj uspešni? Obkrožite se s pravimi ljudmi!

»Predstavljate povprečje petih ljudi, s katerimi preživite največ časa.« (vir: jimrohn.com)

Ljudje, ki vas obkrožajo, vas lahko navdihujejo, ne morejo pa vas motivirati. Razlika med motivacijo in navdihom je v tem, da je vsakdo lahko navdihnjen, a le malo ljudi bo zaradi tega storilo korak naprej. Zakaj je potem pomembno, kdo vas obkroža?

Podpora
Ko postavljamo podjetje ali se znajdemo pred velikimi odločitvami, potrebujemo veliko podpore. Ne samo finančne, pač pa podpore v smislu odprtosti in iskrenosti skozi preprost pogovor. Zagotovo si ob sebi želite nekoga, ki bo podpiral vaše odločitve, vas bodril, pomagal z nasveti in vas gnal dalje. Takšni ljudje bodo z vami v najhujšem, hkrati pa tudi v najboljšem – ko boste čutili zmagoslavje. In takrat vas bodo vprašali: »In, kaj je naslednji korak?«

Rast
Svoje razmišljanje morate naravnati na željo po rasti. Obrekovanje, kaj je kdo naredil na zabavi, vas ne bo pripeljalo daleč. Boste pa nekaj dosegli, če boste z informacijami, ki jih prejmete iz okolice, nekaj storili. Mogoče vam je nekdo predlagal zanimivo čtivo, ki bi vam koristilo pri implementaciji vaše ideje. Ste ga prebrali? Mogoče vam je nekdo omenil, da bo v bližnji prihodnosti zanimivo predavanje na temo trženja inovativnih produktov. Ste se že prijavili?

Feedback
Prijatelji so tudi zato, da vam povedo, če boste ali pa ste naredili nekaj, kar boste obžalovali. Feedback gre z roko v roki s podporo, ampak v drugačnem smislu. Podjetniki ponavadi s svojimi prijatelji delijo ideje o tem, kaj bo njihov naslednji korak – ker jih zanima feedback. Če imate okrog sebe ljudi, ki so kaj podobnega, kar doživljate sami, že izkusili, potem vam lahko dragocen in konstruktiven feedback zelo koristi pri nadaljnjem razvoju.

Mreženje
Mreženje je zelo pomembno, ampak bolj kot kvantiteta je pomembna kvaliteta. Naj ljudje vedo, kaj počnete. Nova znanstva lahko vzpostavite tudi prek skupnih prijateljev. Prijatelji namreč raje zaupajo prijateljem kot pa popolnim neznancem.

Dolgotrajni odnosi
Ker je življenje zanimivo potovanje, polno vzponov in padcev, se obkrožite z ljudmi, s katerimi bi radi pluli skozenj. Težko boste karkoli v življenju naredili sami. Obkrožite se z ljudmi, ki vas dvigujejo, navdihujejo in razumejo. To so ljudje, ki tudi sami vsak dan rastejo in se trudijo biti boljši – skupaj z vami.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje