ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili

Na Kickstarterju se je predstavil še en slovenski projekt - tokrat gre za leseni osebni totem ZenEgg, ki je namenjen temu, da se človek vsaj za nekaj trenutkov distancira od stresa in se tako lažje umiri. Ustvaril ga je mladi oblikovalec Gašper Premože.
ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili

ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili (Vir slike: Kickstarter)

Leseni osebni totem, elegantno oblikovan iz kvalitetnega orehovega, javorjevega in hruškinega lesa, je po besedah njegovega ustvarjalca odličen pripomoček za distanciranje od stresa in za iskanje umiritve, pa čeprav le za nekaj trenutkov. Gašper Premože, mladi oblikovalec, ki stoji za projektom, je namreč ZenEgg zasnoval prav v ta namen. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Želel sem ustvariti eleganten pripomoček, ki bi ljudi opominjal na to, da si vzamejo čas za zelo pomembno osebo – za sebe,” je pojasnil v predstavitvenem nagovoru na Kickstarterjevi strani.

Vzel si je čas za raziskave in prišel do zaključka, da je navadno kurje jajce, ki odlično paše v dlan vsakega posameznika, tisto, kar išče. Odločil se je za naravne materiale in izbral les. Tako je nastal ZenEgg

ZenEgg (Vir slike: Kickstarter)

Mladi oblikovalec s podjetniško žilico se je sedaj odločil, da denarna sredstva, ki jih potrebuje za nakup orodja in materialov, pridobi s crowdfundingom, in sicer s pomočjo podpornikov na Kickstarterju. S spletno kampanjo je štartal 2. decembra, časa, da bo zbral zastavljenih 2.200 dolarjev, pa ima še do 13. januarja 2015

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje