ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili

Na Kickstarterju se je predstavil še en slovenski projekt - tokrat gre za leseni osebni totem ZenEgg, ki je namenjen temu, da se človek vsaj za nekaj trenutkov distancira od stresa in se tako lažje umiri. Ustvaril ga je mladi oblikovalec Gašper Premože.
ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili

ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili (Vir slike: Kickstarter)

Leseni osebni totem, elegantno oblikovan iz kvalitetnega orehovega, javorjevega in hruškinega lesa, je po besedah njegovega ustvarjalca odličen pripomoček za distanciranje od stresa in za iskanje umiritve, pa čeprav le za nekaj trenutkov. Gašper Premože, mladi oblikovalec, ki stoji za projektom, je namreč ZenEgg zasnoval prav v ta namen. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Želel sem ustvariti eleganten pripomoček, ki bi ljudi opominjal na to, da si vzamejo čas za zelo pomembno osebo – za sebe,” je pojasnil v predstavitvenem nagovoru na Kickstarterjevi strani.

Vzel si je čas za raziskave in prišel do zaključka, da je navadno kurje jajce, ki odlično paše v dlan vsakega posameznika, tisto, kar išče. Odločil se je za naravne materiale in izbral les. Tako je nastal ZenEgg

ZenEgg (Vir slike: Kickstarter)

Mladi oblikovalec s podjetniško žilico se je sedaj odločil, da denarna sredstva, ki jih potrebuje za nakup orodja in materialov, pridobi s crowdfundingom, in sicer s pomočjo podpornikov na Kickstarterju. S spletno kampanjo je štartal 2. decembra, časa, da bo zbral zastavljenih 2.200 dolarjev, pa ima še do 13. januarja 2015

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje