Doživi Slovenijo drugače – potuj, ustvarjaj in se mreži!

On Board je učna popotniška izkušnja, v kateri udeleženci potujejo, se učijo, ustvarjajo in se mrežijo z drugimi popotniki, mentorji ter lokalnimi prebivalci. Takšno izkušnjo bo mogoče septembra doživeti tudi v Sloveniji. Prijave so še odprte.
Doživi Slovenijo drugače – potuj, ustvarjaj in se mreži!

Potujte, ustvarjajte in se mrežite – z On Board potovalno izkušnjo (vir: beonboard.org)

On Board predstavlja mobilno učilnico na terenu oziroma potovalno izkušnjo, ki vključuje pristne izkušnje lokalnega okolja, hkrati pa kot popotnik lahko celo pozitivno vplivate na skupnost, ki jo obiščete. Prvi učno-potovalni projekt se je zgodil v Kolumbiji, septembra pa On Board prihaja v Slovenijo. Maksimalno število udeležencev na krovu je 15.

Izkušnja On Board predstavlja koncept potujoče učilnice. Medtem ko bodo popotniki hkrati ustvarjali vrednost za lokalne in globalne skupnosti, bodo imeli možnost spoznati in se vključiti v aktivnosti, ki razvijajo njihove sposobnosti in širijo njihove življenjske perspektive. On Board torej ponuja izkušnjo, kjer popotniki ne bodo potovali zato, da uidejo realnosti, pač pa zato, da bodo realnost lahko razumeli in jo oblikovali. Za popotnike bo pripravljenih vrsto izzivov, spremljali pa jih bodo različni mentorji – podjetniki, trenerji in psihologi.

»Cilj projekta On Board je dati ljudem prostor in čas, da premislijo svoje življenje, popotovanje pa izkoristijo kot vir navdiha.«

On Board izkušnja bo v Sloveniji potekala od 1. do 30. septembra. 30-dnevno popotovanje bo v ceni 2.300 € vključevala nastanitev, prevoz, hrano, vstopnine, aktivnosti, delavnice in mentorje. V tem času bodo popotniki dodobra prepotovali Slovenijo, od Pirana do Maribora, od doline Soče do Kočevja. Med mentorji programa bodo različne organizacije: podjetje 30Lean bo denimo popotnikom nudilo delavnice s področja inovacije in startupov, Slocally o zdravilnih zeliščih in tradicionalnih jedeh, Winestronaut pa jih bo popeljal po poteh žlahtne kapljice, če jih izpostavimo le nekaj. Dolgčas udeležencem zagotovo ne bo, čeprav točen program potovanja še ni znan. »Slovenija je idealna država za našo drugo izkušnjo,« pove Marcela Fernández iz organizacijske ekipe. »Velikost države je ravno pravšnja, da jo prečešemo, zanimanje za podjetništvo eksponentno raste, poleg tega gre za evropsko državico, ki ostaja precej neodkrita. On Board želi razkriti lepote Slovenije in pokazati, kako čudovito kulturo in ljudi ima Slovenija. Zelo prijazne in gostoljubne.«

Cilj projekta On Board je dati ljudem prostor in čas, da premislijo svoje življenje, popotovanje pa izkoristijo kot vir navdiha. Popotovanje je tako orodje, s katerim eksperimentirajo z realnostjo tako, da jo doživijo in razumejo. 

Podrobnosti o potovanju lahko najdete na http://beonboard.org, kjer se lahko prijavite za slovensko izkušnjo ali pa za Gvatemalo, ki jo bo On Board realiziral novembra. 

Vabljeni, da si ogledate video >>

Oznake: , , , , , , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje