Video: Google predstavil samovozeči avto

Dvosedežni prototip, ki ga je konec maja predstavil Google, se zanaša na vgrajene senzorje in programski sistem, ki mu omogoča varno manevriranje med preprekami. V podjetju pričakujejo, da bodo tovrstne avtomobile lansirali na trg med leti 2017 in 2020.
Video: Google predstavil samovozeči avto

Google predstavil samovozeči avto (Vir fotografije: YouTube)

Dvosedežni prototip vozila je na konferenci v Kaliforniji predstavil direktor podjetja Google, Sergey Brin, ki je pri tem poudaril, da je cilj projekta v tem, da naj bi samovozeči avtomobili v prihodnjih letih dosegli signifikantno višjo varnost kot navadni avtomobili. Pri tem je poudaril še, da projekt dvosedežnega vozila ni izkusil nobenih nesreč med samim procesom testiranja.

V upanju na konec nezgod za volanom

Googlov samovozeči avtomobil predstavlja ambiciozni projekt, ki želi odpraviti nezgode za volanom z inovativno programsko rešitvijo. Trenutno lahko vozilo funkcionira samo na hitrosti okoli 40 kilometrov na uro, kar mu vsekakor daje veliko več časa za reagiranje na prepreke. V podjetju pričakujejo, da bodo tovrstne avtomobile lansirali na trg med leti 2017 in 2020. 

YouTube

V vlogi konkurence Nissan, General Motors in Continental

Kljub temu, da je Google na čelu razvijanja in testiranja tovrstnih vozil, pa ni edini subjekt, ki se v zadnjem času s tem pospešeno ukvarja. Konkurenco mu predstavljajo tudi podjetja, kot so Nissan, General Motors in Continental, ki pospešeno delajo na tem, da bodo na trg lansirala taka vozila do leta 2020.

Vir: cnet.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje