Glasujte za slovenski Fylet!

Mladi slovenski startup Fylet, ki se je v svoji kratki zgodovini obstoja že večkrat izkazal, se tokrat poteguje za prestižno nagrado Pioneers Festival Community Award. Glasovanje, ki poteka prek družabnega omrežja Facebook, se bo zaključilo 31. oktobra 2013, svoj glas pa lahko oddate tudi vi!
Glasujte za slovenski Fylet!

Glasujte za slovenski Fylet!

Fylet je aplikacija, ki zagotavlja preprost in zaseben prenos fotografij med mobilnim telefonom in računalnikom. Prenos poteka brezžično, torej brez kabla in brez uporabe storitev v oblaku. To pomeni, da so vaše fotografije vedno shranjene le na vaših napravah (telefonu, tablici, računalniku) in nikoli na oddaljenih strežnikih. 

Nataša Jager Radin, predstavnica ekipe Fylet, je pojasnila: “Fylet SIMPLE verzija aplikacije, ki je brezplačno dostopna v trgovini Google play, deluje, če sta obe napravi v istem wi-fi omrežju, Fylet FULL verzija aplikacije, ki jo trenutno razvijamo, pa omogoča prenos fotografij z mobilnega telefona na vaš računalnik kjerkoli se nahajate – pri tem potrebujete le internetno povezavo. Prenos fotografij z mobilnih naprav na računalnik je povsem avtomatiziran in vse, kar morate storiti, je, da slikate.”

YouTube

V prvi fazi lahko aplikacijo uporablja vsak, ki razpolaga s telefonom z operacijskim sistemom Android in računalnikom s sistemom Windows. Kasneje bomo razvili še aplikacije za druge kombinacije operacijskih sistemov,” je načrte za prihodnost razkrila Nataša.

Startup Fylet je v svoji kratki zgodovini obstoja dosegel že velike uspehe. Na začetku letošnjega leta je bil na tekmovanju podjetniškega pospeševalnika TSstartup razglašen za zmagovalca, nedolgo zatem pa se je na tekmovanju bolgarskega pospeševalnika LAUNCHub uvrstil med 16 finalistov izmed 221 prijavljenih startupov!

Svoj glas za Fylet lahko oddate na povezavi: Pioneers Festival Community Award >>

Sedaj pa se mlada ekipa razvijalcev že poteguje za novo prestižno nagrado: Pioneers festival na Dunaju je eden najpomembnejših startup festivalov v Evropi. Prijavili smo se, ker nam udeležba lahko zagotovi širšo prepoznavnost, ne samo v Evropi, ampak globalno. Nagrada, za katero se potegujemo, je nagrada Community award. Že vnaprej se zahvaljujejmo za vse podarjene glasove.

Svojo podporo slovenskemu startupu lahko izkažete tudi vi, in sicer tako, da za Fylet glasujete na povezavi: Pioneers Festival Community Award. Glasovanje, ki poteka prek družabnega omrežja Facebook, se bo zaključilo 31. oktobra 2013!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje