Glasujte za slovenski Fylet!

Mladi slovenski startup Fylet, ki se je v svoji kratki zgodovini obstoja že večkrat izkazal, se tokrat poteguje za prestižno nagrado Pioneers Festival Community Award. Glasovanje, ki poteka prek družabnega omrežja Facebook, se bo zaključilo 31. oktobra 2013, svoj glas pa lahko oddate tudi vi!
Glasujte za slovenski Fylet!

Glasujte za slovenski Fylet!

Fylet je aplikacija, ki zagotavlja preprost in zaseben prenos fotografij med mobilnim telefonom in računalnikom. Prenos poteka brezžično, torej brez kabla in brez uporabe storitev v oblaku. To pomeni, da so vaše fotografije vedno shranjene le na vaših napravah (telefonu, tablici, računalniku) in nikoli na oddaljenih strežnikih. 

Nataša Jager Radin, predstavnica ekipe Fylet, je pojasnila: “Fylet SIMPLE verzija aplikacije, ki je brezplačno dostopna v trgovini Google play, deluje, če sta obe napravi v istem wi-fi omrežju, Fylet FULL verzija aplikacije, ki jo trenutno razvijamo, pa omogoča prenos fotografij z mobilnega telefona na vaš računalnik kjerkoli se nahajate – pri tem potrebujete le internetno povezavo. Prenos fotografij z mobilnih naprav na računalnik je povsem avtomatiziran in vse, kar morate storiti, je, da slikate.”

YouTube

V prvi fazi lahko aplikacijo uporablja vsak, ki razpolaga s telefonom z operacijskim sistemom Android in računalnikom s sistemom Windows. Kasneje bomo razvili še aplikacije za druge kombinacije operacijskih sistemov,” je načrte za prihodnost razkrila Nataša.

Startup Fylet je v svoji kratki zgodovini obstoja dosegel že velike uspehe. Na začetku letošnjega leta je bil na tekmovanju podjetniškega pospeševalnika TSstartup razglašen za zmagovalca, nedolgo zatem pa se je na tekmovanju bolgarskega pospeševalnika LAUNCHub uvrstil med 16 finalistov izmed 221 prijavljenih startupov!

Svoj glas za Fylet lahko oddate na povezavi: Pioneers Festival Community Award >>

Sedaj pa se mlada ekipa razvijalcev že poteguje za novo prestižno nagrado: Pioneers festival na Dunaju je eden najpomembnejših startup festivalov v Evropi. Prijavili smo se, ker nam udeležba lahko zagotovi širšo prepoznavnost, ne samo v Evropi, ampak globalno. Nagrada, za katero se potegujemo, je nagrada Community award. Že vnaprej se zahvaljujejmo za vse podarjene glasove.

Svojo podporo slovenskemu startupu lahko izkažete tudi vi, in sicer tako, da za Fylet glasujete na povezavi: Pioneers Festival Community Award. Glasovanje, ki poteka prek družabnega omrežja Facebook, se bo zaključilo 31. oktobra 2013!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje