Glasujte za slovenski Fylet!

Mladi slovenski startup Fylet, ki se je v svoji kratki zgodovini obstoja že večkrat izkazal, se tokrat poteguje za prestižno nagrado Pioneers Festival Community Award. Glasovanje, ki poteka prek družabnega omrežja Facebook, se bo zaključilo 31. oktobra 2013, svoj glas pa lahko oddate tudi vi!
Glasujte za slovenski Fylet!

Glasujte za slovenski Fylet!

Fylet je aplikacija, ki zagotavlja preprost in zaseben prenos fotografij med mobilnim telefonom in računalnikom. Prenos poteka brezžično, torej brez kabla in brez uporabe storitev v oblaku. To pomeni, da so vaše fotografije vedno shranjene le na vaših napravah (telefonu, tablici, računalniku) in nikoli na oddaljenih strežnikih. 

Nataša Jager Radin, predstavnica ekipe Fylet, je pojasnila: “Fylet SIMPLE verzija aplikacije, ki je brezplačno dostopna v trgovini Google play, deluje, če sta obe napravi v istem wi-fi omrežju, Fylet FULL verzija aplikacije, ki jo trenutno razvijamo, pa omogoča prenos fotografij z mobilnega telefona na vaš računalnik kjerkoli se nahajate – pri tem potrebujete le internetno povezavo. Prenos fotografij z mobilnih naprav na računalnik je povsem avtomatiziran in vse, kar morate storiti, je, da slikate.”

YouTube

V prvi fazi lahko aplikacijo uporablja vsak, ki razpolaga s telefonom z operacijskim sistemom Android in računalnikom s sistemom Windows. Kasneje bomo razvili še aplikacije za druge kombinacije operacijskih sistemov,” je načrte za prihodnost razkrila Nataša.

Startup Fylet je v svoji kratki zgodovini obstoja dosegel že velike uspehe. Na začetku letošnjega leta je bil na tekmovanju podjetniškega pospeševalnika TSstartup razglašen za zmagovalca, nedolgo zatem pa se je na tekmovanju bolgarskega pospeševalnika LAUNCHub uvrstil med 16 finalistov izmed 221 prijavljenih startupov!

Svoj glas za Fylet lahko oddate na povezavi: Pioneers Festival Community Award >>

Sedaj pa se mlada ekipa razvijalcev že poteguje za novo prestižno nagrado: Pioneers festival na Dunaju je eden najpomembnejših startup festivalov v Evropi. Prijavili smo se, ker nam udeležba lahko zagotovi širšo prepoznavnost, ne samo v Evropi, ampak globalno. Nagrada, za katero se potegujemo, je nagrada Community award. Že vnaprej se zahvaljujejmo za vse podarjene glasove.

Svojo podporo slovenskemu startupu lahko izkažete tudi vi, in sicer tako, da za Fylet glasujete na povezavi: Pioneers Festival Community Award. Glasovanje, ki poteka prek družabnega omrežja Facebook, se bo zaključilo 31. oktobra 2013!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje